Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/1/4/6/genegen.be/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0

Don Bosco lijdt

 

  15 Responses to “Don Bosco lijdt”

 1. Schitterend ! Dank je wel voor deze mooie getuigenis !

 2. Prachtige reportage – bij deze goede moed, aan allen die het minder gemakkelijk hebben

  Iedere dag iets anders, telkens om naar uit te kijken…
  .. en om over na te denken
  .. bedankt team van ‘ genegen ‘

 3. Telkens weer brengt Don Bosco en/of zijn medewerkers dat sprankeltje hoop en die juiste woorden in het leven van anderen.
  Respect voor deze prachtige getuigenis. Ik wens je nog veel hoop, geloof en liefde.

  bedankt allemaal !

 4. Een verhaal om stil van te worden en om hoop en energie uit te halen.
  Inderdaad heel nauw verweven met Don Bosco. In een periode dat Don Bosco zelf heel erg geconfronteerd werd met lijden zei een kerkelijke overste tegen hem: “je weet dat het lijden heiligt”. Don Bosco antwoordde heel gevat “niet het lijden heiligt maar het geduld”. Daar heb ik iets aan 🙂 en ik hoop vele anderen ook! Bedankt dat je dit getuigenis zo krachtig en mooi bracht!!

 5. Ik heb je getuigenis met schroom beluisterd en ben er heel stil bij geworden, het overstijgt me. Ik dank je. ‘k Draag jou en je tochtgenoten verder mee tijdens deze dagen van de Don Bosco noveen.

  ps. Ik kende het gezegde van maria mazzarello nog niet.

 6. Dankjewel…ondanks je lijden lukt het je prachtig om jongeren mee
  op weg te leiden. Proficiat en véél moed.

 7. Zeer aangrijpend… ’t Is Zaterdag en ik zit op school te werken. Met wat zelfbeklag vertrokken thuis… Hier op school, op mijn bureau eerst eens geklikt op de noveen… Weg zelfbeklag!
  Dankjewel voor je getuigenis… Ik zit nu te glimlachen achter mijn computer.

 8. Wat een prachtige manier om in ons hectische leven van elke dag toch nog wat plaats te maken voor bezinning, deze filmpjes! We zagen ook het filmpje van gisteren al, maar dat van vandaag raakte ons des te meer omdat het geen onbekend verhaal is. Respect Jan, hoe jij Don Bosco een plaats hebt gegeven in je leven. Daar kunnen wij nog veel van leren…

 9. Schitterende getuigenis!

 10. Dat Jan zijn inzet voor jongeren groot is, kan ik beamen als ex-intern.
  Nu ik zelf opvoeder ben, kan ik toch zeggen dat Jan een groot voorbeeld is geweest.

 11. Bij lijden en problemen kunnen we ons richten tot Don Bosco of Jezus: om kracht en doorzettingsvermogen. Zij zijn onze voorbeelden … hebben zelf veel geleden en offerden hun leven voor het goede doel…

  Rik

 12. Mooie, sterke getuigenis. Proficiat, Jan! Ook mooi hoe de rijke symboliek tot uiting komt in jouw tatoeage. Veel sterkte, je komt er wel!

 13. Prachtig verhaal, Jan. Proficiat omdat je, ondanks je tegenslagen, met zoveel diepgang en gedrevenheid naar het leven kijkt en dat ook weet te vertalen in je dagelijkse doen en laten.

 14. Dag Jan, dag neef,
  Wat een mooie, prachtige getuigenis. Ik word er stil van. Je weet dat ook ons gezin regelmatig getroffen werd door tegenslag en ook wij trekken ons op aan ons geloof, aan hoop en aan de liefde voor elkaar.
  Je begrijpt dat jou getuigenis mij emotioneel maakt maar we staan er dan ook weer bij stil dat we geluk hebben, geluk dat we elkaar hebben net zoals jij mama, papa en Tom hebt.
  Bedankt Jan !

  Tine en Willy

 15. Proficiat Jan, met je aangrijpend en herkenbaar getuigenis. Zelf heb ik ook vaak ervaren hoe er bij Don Bosco plaats is voor vreugde en verdriet. Vooral hoe we door hem uitgenodigd worden om met geloof in onszelf en anderen, hoop op voldoende draagkracht en in een liefdevolle sfeer het beste van onszelf te geven en zo de klappen die het leven uitdeelt te boven komen.