Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/1/4/6/genegen.be/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0

Don Bosco gelooft

 

  17 Responses to “Don Bosco gelooft”

 1. Mooie stralende mensen die iets te vertellen hebben!

  • Inspirerend opstaan zo … bedankt aan alle getuigen, vooral om zoveel geloof … in jongeren vandaag!

 2. weeral goed in elkaar gestoken – boeiend om te beluisteren
  – ik kijk uit naar morgen

 3. De getuiigenissen van vandaag roepen bij mij de de Godservaring uit de Bijbel op: “Ik ben er toch!”, zoals in het verhaal van Mozes die in zijn ziel de aandrang en opdracht voelt om zijn volk uit Egypte te gaan bevrijden. Gods naam “Ik ben er toch” (‘Ik zal er zijn’) drukt het besef van een steunende en stuwende Aanwezigheid uit, zoals we die ook zo vaak tussen mensen kunnen ‘horen’, wanneer ze iemand andersx verzekeren: “Je kunt op me rekenen, ik zal er zijn”.
  Roger

 4. heel mooie filmpje. kon niet beter.kan niet wachten tot de andere filmpjes.

  • Dag Rune, blij verrast dat jij ook in de klas – Don Bosco LO Halle – deze website bekijkt/bespreekt.
   Don Bosco door, voor, met jongeren…
   de mama x
   Aan het team die deze website creëerde : een dikke proficiat – schitterend resultaat : doeltreffend én uitnodigend !

 5. Mooi en op een leuke manier gebracht, gezegd…

 6. Mooi en oprecht

 7. Met schroom en respect gekeken naar dit filmpje. Stil geworden en diep gelukkig dat geloof in alle eenvoud bergen verzet. Met God mee aan je zijde is geen berg te hoog en geen dal te diep.
  zr Katelijn

 8. De vorige twee dagen heb ik al telkens op het punt gestaan om jullie een diiiikke pluim door te sturen, maar na het beluisteren van DIT filmpje MOET ik gewoon reageren!
  Het maakt me zo blij en vult me zo vol vertrouwen in de toekomst dat ik het vanavond zeker nog enkele keren zal bekijken.
  En dat twee van deze be-geest-erde, en-thou-siaste mensen dagelijks samen met mij aan dezelfde kar trekken, stemt me ongelooflijk dankbaar. Al vééél langer dan vandaag, trouwens!

  Dank aan het hele V&A-team voor deze warme en inspirerende noveen die ons allen – meer dan ooit – bindt met elkaar en met Don Bosco.

  • En die andere jonge man is een oud-leerling van ons in Groot-Bijgaarden….
   Zo plukken we toch vaak vruchten van ons werk.
   Dat moet vertrouwen geven, maar dat is het onderwerp voor morgen….

 9. het maken van de filmpjes voor de noveen waren voor ons goddelijke momenten en dit berichtje, Gert geeft me vleugels 🙂

 10. Ja, echt recht uit het hart.
  Eerlijk en sterke getuigenissen in ’t spoor van ‘onze’ Don Bosco!
  Ga ik morgen gebruiken in de klas, denk ik.
  Bedankt hoor voor de energie die jullie in het maken staken
  en voor de energie die er veertig,-zestig, honderdvoudig uitstraalt!

  • Ik ben blij dat er in die grote Don Boscobeweging zoveel beweegt. Zoals het beeld van Don Bosco dat vandaag vanuit Don BoscoHalle weer verder beweegt naar andere orden.
   Ik mocht getuige zijn van een fijne viering in Halle. En het deed deugd aan mijn hart dat een collega als Stef zich hier helemaal voor gesmeten heeft.
   Dank je wel!

 11. Het doet deugd om collega’s te horen en zeer herkenbaar getuigen met al hun geluksmomenten in het werken met jongeren, met hun twijfels…het blijvend zoeken naar…tot er rust komt en je merkt dat het goed is . Dat er een ervaring is van “er is Iemand meer dan dat ik alleen doe of samen met een groep doe” Het is inderdaad niet wat je gelooft, maar hoe je het be-leeft.

 12. Goe bezig, Woluwe ( en natuurlijk de anderen ook)

 13. Wow!!! Kan het nog inspirerender!