Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/1/4/6/genegen.be/httpd.www/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0

Don Bosco bedankt

 

Meer dan een woord van dank is hier zeker op zijn plaats. Niet alleen Don Bosco, maar ook wij bedanken iedereen die dit project mee mogelijk heeft gemaakt.

Sam Collart bedanken we nadrukkelijk voor zijn kostbare tijd die hij in het monteren heeft gestoken. Samen met meester Jonas Verdonck, de vierde klas van de basisschool van Don Bosco Groenveld en Anne, Anke, Adil, Louisa en Gaston deed hij ons dromen. En via Christ Messely en Johnny Raets leerde hij ons om vertrouwen te hebben.
Sofie Lintermans ging de uitdaging aan om één van de filmpjes volledig voor haar rekening te nemen. Samen met Marie Coen, Stef Gordts, Rien Vandersmissen en Bruno Van Hoof geloofde zij er in.
Jan Poncelet toonde dat het leven ook een kwetsbare kant heeft en gaf ons de kracht om de hoop nooit op te geven als we te lijden hadden onder het project.
Velen deden ons bewust of onbewust lachen en dat deed deugd tussen het harde werken door.
Mahesh, An, Wouter, Nijske en Sofia zaten met ons rond de tafel en zorgden voor verbondenheid.
Toon, Tom, Lien, Pieter, Bert, Sara, Liesbet, Anneleen, Caroline, Fonny, Hans, Jan, Luc en Rik inspireerden ons elk op hun eigen manier.

Kurt Maes toonde ons een andere Don Bosco die een beetje onze mascotte werd. In Don Bosco Sint-Denijs-Westrem ging Patrick Mussche aan de slag met zijn leerlingen voor het logo van genegen. En in Don Bosco Halle maakte Wim Borguinon van beide creaties één geheel voor de affiches van onze promotie.

Brian Vandenoortgate zette ons op weg met de website en stond paraat om ons technisch uit de nood te helpen.
Niels Hurkmans investeerde wat tijd tijdens ons denkproces en Koen Vlaeminck zorgde onrechtstreeks mee voor het idee van dit project en zette ons op weg (en met de voeten op de grond).

Hans, Katrien, Quinten en Wout leenden ons veel tijd om te werken aan het project en zorgden voor morele ondersteuning en een steuntje in de rug. Waarvoor we hen bijzonder willen bedanken.

Nog vele anderen hielpen op verschillende manieren mee om dit project te doen slagen.

Natuurlijk willen we ook onze collega’s van Don Bosco Vorming & Animatie heel uitdrukkelijk bedanken: voor het nodige geduld waarmee ze supporterden aan de zijlijn en de schouderklopjes die we af en toe nodig hadden.

Allen bedankt voor het kijken en volgen en voor de vele reacties die we mochten ontvangen.

Maar ook Don Bosco bedankt, want jouw raadgeving ‘laat niets je van je stuk brengen’ heeft ervoor gezorgd dat we dit project hebben aangedurfd.

Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking, het heeft ons enorm veel deugd gedaan!

Genegen groeten,

Gee en Maarten